LiOL -14 8h suunnistus 15.11

Tänne voipi ilmoitella tapahtumista (safarit, kisat, bileet, ... you name it)

Moderator: Moderaattorit

LiOL -14 8h suunnistus 15.11

Postby arska #1 » 19 Oct 2014, 20:15

Perinteinen 8:n tunnin suunnistustapahtuma Luumäellä lähellä Kannuskoskea. 100 rastia viedään mettään parille alueelle, ja jos joku ne kerkiää kerätä alle 8:n tunnin ni sit ratkaisee aika. Klubin jäseniltä kerätään 10€ osallistumismaksu ja ulkopuolisilta 30€/autokunta. Suunnilleen normisuunnistussäännöillä mennään paitsi luokkajako on pyöräkoon mukaan: alle 35" ja 35" sekä isommat. Kilpailu on siis tänä vuonna kahdella eri alueella ja jokainen hoitaa siirtymisen ihan miten haluaa. Rastit annetaan mahdollisuuksien mukaan paperikartalla tai/sekä tikulta. Rastien todentaminen digikameran kortilta. Katsastuksessa pitää olla: -jarrut, puunsuojaliina, sammutin ja turvavyöt kaikille autossaolijoille. Osallistumismaksu maksetaan käteisellä ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittatuminen montenegrooffroad.com keskustelupalstalle tähän topicciin. Ilmoon: kuskit, auto ja luokka. Ja ilmoittatuminen päättyy 10.11.2014 klo 24.00

Kannuskoskelta eli parin kilsan päästä kisapaikalta löytyy kauppa, BAARI, sekä majoitusta yöpyjille. Majoituksesta lisää ens la jälkeen täältä.

Kilpailuaikataulu: Ilmoittautuminen ja katsastus alk klo 8.00 ja kilpailu alkaa mahd. klo 9.00
Sanktioita jaellaan puuston tahallisesta tuhoamisesta sekä liiasta tosikkomaisuudesta, rastit asetellaan siten että kannattaa tulla vakiommallakin kalustolla tutustumaan aiheeseen, jonkinlaista vintturia suosittelen, mut ei oo pakko olla jos ei taho.

Parkkitilaa löytyy n 8 hehtaaria kilpailualueen välittömästä läheisyydestä, ja jos keli ei ihan märäksi mee ni pystyy parkkeeraamaan isompaakin kalustoa.
Tärkeimmät koordinaatit ja osoitteet myöhemmin.
arska #1
SLCK #163
arska #1
Montenegro Off Road Club member
 
Posts: 207
Joined: 12 Nov 2005, 13:06

Return to Tapahtumat

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron